Pallad 410 разполага с множество вътрешни отделения и джобове за

...
Коментари Харесай

Genesis Pallad 410 – удобна раница за геймъри и ученици


Pallad 410 разполага с голям брой вътрешни отделения и джобове за аксесоари
(снимка: Genesis)

Н ов модел раница добавя портофлиото от гейминг външна страна на полския бранд Genesis. Тя е основана за всички геймъри, които не желаят да се разделят с оборудването си и търсят висока степен на подвижност, сигурност и надеждност за всекидневието. 

Genesis Pallad 410 е проектирана да побира преносими компютри с оптимален диаметър 15,6 инча. Една от най-важните характерности на модела е устойчивостта на физически повреди. Раницата е направена от 1680D полиестер, а отделението за преносим компютър е облицовано с мека пяна.

Освен за носене на преносим компютър и гейминг аксесоари, Pallad 410 е подобаваща и за  ученическа раница
(снимка: Genesis)

Налични са голям брой вътрешни отделения и джобове за аксесоари. Предната част на раницата разполага с отвесен водоустойчив джоб с цип, а в профил са ситуирани мрежести джобове за бутилки.

Раницата е проектирана в черно с червени детайли, с цел да подчертае динамичния темперамент на модела. Ергономичният тил на продукта е направен от дунапрен с мрежест материал, профилирани презрамки за ръце и регулируема презрамка за гърдите, които покачват комфорта при носене. Pallad 410 е снабдена с подсилена ръкохватка и може да бъде в допълнение компресирана със странични регулиращи ленти.

Ергономичният тил на раницата е направен от дунапрен с мрежест материал
(снимка: Genesis)

Освен за носене на преносим компютър и гейминг аксесоари, Pallad 410 може да служи и като просторна ученическа раница или незаменима част от оборудването по време на туризъм, за което се грижат вложените водоустойчиви детайли и удобството, обезпечено от ергономичната пяна, покрита с мрежест материал.

Раницата Genesis Pallad 410 към този момент се предлага на българския пазар на цена от към 65 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР