Палестинското движение Хамас е започнало да подготвя нападението срещу Израел

...
Палестинското движение Хамас е започнало да подготвя нападението срещу Израел
Коментари Харесай

Хамас призна: Създавахме илюзия за неутралност, подготвяме атаката от 2022 г.

Палестинското придвижване " Хамас " е почнало да приготвя нападението против Израел през 2022 година, съобщи представителят на военното крило на групировката Абу Обейда. По думите му " Хамас " прикривал желанията си и избягвал борбата сред палестинските фракции и Израел.

По думите му това е помогнало да се " сътвори заблуда за индиферентност " и " да се държи врага в незнание за идната интервенция ".

" Тази тактика е извънредно сполучлива и Израел в актуалната си военна акция прибягва до убийства и кръвопролития, с цел да прикрие неуспехите си, вместо да извърши вярна оценка ", сподели Обейда, представен от в. " Хаарец ".

Той твърди, че " Хамас " е съумяла скрито да вербува 4500 бойци. Говорител на придвижването съобщи, че " Хамас " е подготвен за всевъзможни сюжети, в това число израелска сухопътна интервенция.

" Ако Израел предприеме такива дейности, ние ще предприемем нови ограничения, които ще доведат до обилни загуби за врага ", заплаши Обейда, представен от Bgonair.

Войната сред Израел и палестинското придвижване " Хамас " стартира, когато в ранните часове на 7 октомври бяха изстреляни стотици ракети по израелска територия. Израел заяви за повече от 1300 починали, а Палестина - за повече от 1500 жертви. По данни на Организация на обединените нации повече от 423 хиляди поданици на линията Газа са напуснали домовете си.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР