Палестинският посланик в Ирландия призова правителството да се присъедини към

...
Палестинският посланик в Ирландия призова правителството да се присъедини към
Коментари Харесай

Ирландия е призована да се присъедини към дело за геноцид срещу Израел 

Палестинският дипломат в Ирландия прикани държавното управление да се причисли към дело за геноцид против Израел след решение на висшия съд на Организация на обединените нации.

Международният съд на правораздаването (ICJ) подреди на Израел да предприеме ограничения за попречване и наказване на директното подбудителство към геноцид във войната му в Газа, само че спря да приканва за преустановяване на огъня. незабавно ” приготви правни препоръки по отношение на присъединението на южноафриканското дело за геноцид против Израел в Международния съд.

Въпреки това, държавното управление уточни, че няма да вземе дефинитивно решение, до момента в който не прегледа в детайли цялостните детайлности на дължимото дело да бъде препоръчано от Южна Африка.

Длъжностни лица и политици работят на назад във времето с други страни от Европейски Съюз, които също могат да се причислят към случая, по едно и също време с Ирландия, с цел да подсигуряват, че страната не е изолирана на Европейско равнище при предприемане на дейности.

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР