Палестинският Червен полумесец вчера получи 155 камиона, превозващи крайно необходима

...
Палестинският Червен полумесец вчера получи 155 камиона, превозващи крайно необходима
Коментари Харесай

Около 155 камиона с помощи влязоха в Газа

Палестинският Червен полумесец през вчерашния ден получи 155 камиона, пренасящи извънредно нужна помощ за Газа, само че това бе последната автоколона, защото по думите на Организация на обединените нации анклавът няма да може да получава още помощи поради дефицит на гориво, съобщи ДПА, представени от Българска телеграфна агенция.

Камионите са били натоварени с извънредно нужни доставки като храна, вода, помощи, здравно съоръжение и медикаменти, съобщи през днешния ден палестинският Червен полумесец.

От 21 октомври към 1135 камиона с помощи са влезнали в обсадената линия Газа от Египет през граничния пункт " Рафах ", което прави приблизително по към 47 камиона дневно.

Близкоизточната Агенция на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестинските бежанци през вчерашния ден сподели, че приемащите камиони в Газа са останали без гориво и няма да могат да доставят помощта, идваща през граничния пункт " Рафах ".

Според Организация на обединените нации е належащо да бъдат доставяни товарите на по 100 камиона дневно, с цел да могат да бъдат снабдявани двата милиона души в линията Газа с артикули от първа нужда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР