Пълен погром като човек се оказа Венелин Петков. Бившият телевизионер

...
Пълен погром като човек се оказа Венелин Петков. Бившият телевизионер
Коментари Харесай

Как не го е срам?! Николета Маданска разпродава вещите си, за да храни децата си, а Венелин Петков нехае!

Пълен разгром като човек се оказа Венелин Петков. Бившият водещ с миловидно и интелигентно лице, сподели манталитет на страшилище или най-малкото на стиснатия чичо Скруч.

Както знаем, той и Николета Маданска, на която направи две деца, са разграничени повече от година, само че очевидно Венелин е зарязал освен нея, само че и синовете си. Как другояче да си разбираем обстоятелството, че при все, че живее в къщата на родителите си в известното селце Лозен, Маданска е принудена да си разпродава движимостите.

Да, от известно време насам тя пуска много свои неща в продажба и то на половин цена, единствено и единствено да може да се грижи за децата си и да ги изхранва. Явно при тези цени и скок на всичко, мизерията е огромна, а Николета още е и в майчинство, по тази причина не може да се върне на работа и да разчита на по-голяма заплата.

В това състояние Петков е индивидът, който би трябвало да се заеме и да се погрижи за фамилията си, само че той не го прави. Явно тези, които говореха, че е в действителност кофти темперамент, са били прави.

" Що за бастун, що за дебелокож, ще остави децата си по този начин?! Срамота и срам! ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР