Пълен обрат настъпи в отношенията между гарда на Панатинайкос Лефтерис

...
Пълен обрат настъпи в отношенията между гарда на Панатинайкос Лефтерис
Коментари Харесай

Пълен обрат: Бохоридис започна да хвали треньора на Реал Мадрид

Пълен поврат настъпи в връзките сред гарда на Панатинайкос Лефтерис Бохоридис и треньора на Реал Мадрид Пабло Ласо. Двамата си насочиха остри реплики след конфликта сред грандовете в Еролигата. Баскетболният експерт упрекна играча на „ детелините” в съзнателно причиняване на травма на гарда на испанците Джейси Керъл. Бохоридис обаче не остана апатичен към изявлението на Ласо и разяснява разразяващия се скандал с думите: „ Ласо е огромен треньор, само че дребен човек.”

Няколко часа по-късно нещата наподобяват по много по-различен метод. Двамата забъркани в баскетболната драма са разговаряли още веднъж, като Бохоридис побърза да заяви развръзката в обществените мрежи:

„ В спорта постоянно има специфични моменти. Снощи изживях един от тях. След мача в Мадрид се усещах необичайно, не се усещах добре поради изявленията на господин Ласо за травмата на Джейси Керъл. Късно нощес господин Ласо се свърза с мен и по този начин всичко беше позволено. Истината е, че по-късно се усещам доста по-добре и се освободих от тежестта, която усещах. Благодарих му за тази крачка, която направи и за връзката, която потвърждава, че с изключение на страховит треньор, той е и страховит човек. И най-после желая да пожелая на моя сътрудник бързо възобновяване.”, написа Бохоридис в обществените мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР