Пълен обрат е настъпил след раздялата на Благой Георгиев с

...
Пълен обрат е настъпил след раздялата на Благой Георгиев с
Коментари Харесай

След Ивана: Благо Джизъса забърса секси мамче, но с дете

Пълен поврат е настъпил след раздялата на Благой Георгиев с щерката на Ванко 1. По кояо си беше изгубил акъла. Новата му половинка се оказа много по-зряла кокона над 30-те. С която се играе още до момента в който е по отношение на хубавата Ивана Главчева.

Бившата му обаче го спипала в чат с новата и незабавно разтурила връзките си с многодетния някогашен футболист. Нямала желание Джизъса да й изневерява под носа и непосредствено му била камшика.

Въпросното мамче е на възраст доста по-голяма от досегашните му забивки. На всичко от горната страна се грижела и за дете от предходна спекулация. Което към този момент ходело на забавачка. Така, че очевидно е в предучилищна възраст.

Все отново новата тръпка на Благо е по-малка от него. Който навърши 42, само че акъла му е като на младеж. Въпреки това, че и той има деца от няколко дами и едно от брака си с рускиня.

Бившият футболист го играе доста съществено с новата си половинка. Която завел на отмора в Турция дружно с детето и й обещавал брак като на предходните си дами, разкрива близки до серийния прелюбодеец.

Ивана Главчева на море с татко с и новото гадже

А до момента в който Джизъса кроял проекти с новата си жена в Истанбул, някогашната му Ивана си гледа живота на море с новото си гадже и баща си Ванко 1.

Автор:Лупа.бг

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР