Пълен локдаун е в сила в цяла до 8 ноември.

...
Пълен локдаун е в сила в цяла до 8 ноември.
Коментари Харесай

Българи в Москва: Ограничителните мерки срещу ковид в Русия са тежки и безкомпромисни

Пълен локдаун е в действие в цяла до 8 ноември. Хората над 60 години в Москва, които не са имунизирани, няма да имат право да излизат през идващите четири месеца. През последните дни страната записва рекордни равнища на смъртността. Наши сънародници в столицата на Русия описаха за рестриктивните мерки. 

„ Възрастните хора нямат право да излизат. Социалните служби обаче непрекъснато са в придвижване, като ще ги обслужват и ще им пазарят. Ще се реализира и непрекъснат медицински надзор ”, изясни доктор Диян Иванов.
 Черен връх в Русия: Над 1100 заболели от COVID-19 починаха за 24 часа Черен връх в Русия: Над 1100 заболели от COVID-19 починаха за 24 часа
Дневната смъртност от ковид в Русия актуализира своя най-много и за първи път е над 1100. В същото време броят на новите случаи н...

Организация в Москва учи проведено доброволци по какъв начин да оказват помощ на възрастните в този интервал. „ Една седмица пенсионерите няма да имат право да излизат, само че по-късно имунизираните от тях или тези, които са преболедували и имат документ, могат да излизат ”, добави доктор Йорданка Чанева.

Позволено е обаче да се излиза, с цел да се сложи ваксина против ковид. „ В Петербург записването за имунизация е отворено след 10 ноември. Много хора сега желаят да се имунизират. Жалко, че трябваше да се дочакат такива по-тежки времена ”, посочи доктор Иванов по Нова телевизия.

Д-р Чанева разяснява и по какъв начин протича работният развой в страната. „ В лечебните заведения би трябвало да се потвърждава 100% имунизиран личен състав. Единствено, в случай че някой има противопоказания, може да изчака. Ако откажеш, нямаш право да работиш ”, изясни тя, като добави, че медицинските служащи в Русия се имунизират всеобщо против COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР