Пълен „локдаун“ е алтернативата, ако не се спазват мерките. Това

...
Пълен „локдаун“ е алтернативата, ако не се спазват мерките. Това
Коментари Харесай

Радев: С мерките държавните институции се опитват да избегна национален „локдаун“

Пълен „ локдаун “ е алтернативата, в случай че не се съблюдават ограниченията. Това съобщи президентът Румен Радев при визитата си в Центъра за незабавна здравна помощ в София. Той даде образец с Латвия, където има вечерен час и работят единствено обектите от първа нужда.

„ Това се пробват да избегнат държавните институции, да се избегне този миг, който ще е с големи вреди – за обществения, икономическия и културния живот. Изходът е имунизация “, уточни президентът.

Според него ограниченията не са закъснели и държавното управление работи по авансово направения проект. По думите на президента единствено със съблюдаване на противоепидемините ограничения може да се преодолее тази Коронавирус вълна.



, че вътрешния длъжностен министър Бойко Рашков прави пиар на президента по отношение на кандидат-президентската конкуренция, Радев съобщи:

„ Крайно време е господин Борисов да отговори за какво саботира имунизационния развой с лъжливи и манипулативни изявления. Това е неприемливо, като изявленията за изтеклия период на валидност “.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
Държавният глава, дружно с представители на Министерството на здравеопазването, разиска с управлението и дежурните екипи провокациите на актуалната епидемиологична конюнктура и изискванията на труд на медицинските експерти.

„ България е водеща по смъртност, а „ златният късмет “ го дават точно тези хора. Те са натоварени и без пандемия, видях с очите си какво съставлява да даваш наряди в Спешна помощ и да координираш този развой по време на пандемия. Държавата е дебитор на тези хора “, сподели Радев.

Според президента би трябвало да се подобрят изискванията на труд в ЦСМП-София. Държавният глава разяснява и системата за свободни Коронавирус кревати.

„ За страдание, там където написа „ интензивно поделение – брой места “ – свети в алено. В доста от лечебните заведения няма свободни места. Проблемът не е в координацията, казусът е в изчерпването на леглата “, добави той.

Държавният глава разяснява отводът на Централната изборна комисия да се срещне с него и посочи, че е подготвен за разговор с тях. Той поздрави екипа, който сполучливо освободи кораба „ Вера Су от скалите край Камен бряг “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР