Пълен крах претърпя в любовен план Калин Врачански. Окончателно приключи

...
Пълен крах претърпя в любовен план Калин Врачански. Окончателно приключи
Коментари Харесай

Крах: Калин Врачански изгуби единствената жена, която го обичаше истински!

Пълен провал претърпя в любовен проект Калин Врачански. Окончателно завърши дългата му връзка с Александра Стоянова, която най-накрая се решила и го напуснала вечно. Това разкриха близки до артиста, който към момента се намирал в положение на потрес.

Според приятелите му, Калин е изгубил единствената жена, която го е обичала същински и е била с него поради него самия, а не поради името, славата, цвета на очите му и прочие... За всички тези години, през които бяха дружно обаче, той по този начин и не се реши да й предложи нещо по-сериозно, нещо, което всяка жена чака.

" Александра искаше да има с него същинско семейство, да имат деца. Нито едното не се случи, а връзките им забуксуваха в някаква рутина. От много време тя е споделяла, че изпитва възприятие на неизбежност, че няма никакво развиване, това й тежеше. Калин обаче постоянно е бил безапелационен, че женитба няма да прави в живота си ", разясняват източниците.

Знаем, че това лято Врачански бе засечен и самичък на морето. Това е бил интервалът, в който с художничката са си дали време за осмисляне и размисъл, само че очевидно връщане обратно няма.

" Алекс се измори, не има вяра, че ще се случи знамение с Калин, само че и не желае да тъпче на едно място повече. Решението й е изцяло вярно и разбираемо ", уверени са техни близки.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР