Пълен хаос в Ботев (Пловдив). Така най-кратко, точно и ясно

...
Пълен хаос в Ботев (Пловдив). Така най-кратко, точно и ясно
Коментари Харесай

Пълен хаос в Ботев

Пълен безпорядък в Ботев (Пловдив). Така най-кратко, тъкмо и ясно може да се опише обстановката при " канарчетата ". Клубът е без покровител, без президент, без изпълнителен шеф, без състезателен подобен, без административен. А от петък към този момент е и без старши треньор. Има едно съдружие, което явно не знае какво да прави с клуба и е в шах. Отделно, средствата изтъняват с всеки минал ден, а отговорностите се натрупат. Видно е от показаното против Монтана, че Ботев няма и тим. Реално сега няма кой да одобри оставката на Ферарио Спасов.

След загубата на " Огоста " единственият началник - пропкуристът Асен Караславов, сподели, че ще обсъдят с управлението и с Феро неговото овакантяване. С кое управление, че не е ясно? Защото такова в Ботев няма. Двама, които се смятаха за част от него - Тервел Златев и Гиздаков, към този момент оповестиха, че не желаят да бъдат вписвани.

Така към днешна дата единственото несъмнено и ясно в Коматево е, че Ботев играе в жълто-черен екип и до такава степен.
Иначе през вчерашния ден се появи информация, че играчите ще вземат пари преди семейството на Левски. Според kotasport " канарчетата " ще получат две хонорари - за юли и август. Одитът в Ботев неотдавна сподели, че месечните заплати са над 300 бона, а сега отговорностите в това перо са 600 000 лв.. В Ботев продължава да царува управнически безпорядък след отдръпването на Георги Самуилов от клуба, а в този момент и треньорски, откакто Феро подаде оставка. Два дни по-късно - събота и неделя, нямаше нито едно изявление от клуба в тази тенденция, а другояче напоследък декларациите по всевъзможен мотив бяха десетки.

Говори се, че Петър Пенчев ще води краткотрайно отбора, само че от клуба няма нито стон, нито вопъл по тематиката.
" Тема Спорт " efbet Лига 6 кръг, петък 18 септември  Монтана 3:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР