Пълен блокаж на властта видя ДПС. Намираме се в ситуация

...
Пълен блокаж на властта видя ДПС. Намираме се в ситуация
Коментари Харесай

За ДПС държавата е в пълен блокаж

Пълен блокаж на властта видя Движение за права и свободи . Намираме се в обстановка на политически блокаж. Това разгласи водачът Мустафа Карадайъ след съвещанието на Централния съвет на партията. Според него популисткото ръководство на страната е цинично, брутално и срам .

Участието на националистите във властта нанася големи вреди на демокрацията , ерозира държавността и подкопава даже нежното доверие на жителите в институции, отсече Карадайъ. Днес на власт са езикът на омразата, ксенофобията, расизмъ т, неудовлетворен е той.

Според партията главната виновност за всичко това е на ГЕРБ . Налице е отдалечаване от хората и нерешаване на техните проблеми, сподели още той. Задълбочавали се обществените неравенства и неналичието на справедливос т. Това изисквало незабавни дейности.

Непрекъснатите кавги в ръководещото болшинство слагат страната пред риск , съобщи още Карадайъ. Според Движение за права и свободи несъобразяването с европейските полезности слага под въпрос евроатлантическата ориентировка на страната.

Липсва разговор и съгласуваност сред институциите , подлага на критика още Мустафа Карадайъ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР