Пълен абсурд с издирвана от Шенген и Интерпол кола, собственост

...
Пълен абсурд с издирвана от Шенген и Интерпол кола, собственост
Коментари Харесай

Семейство се опитва да спаси от конфискация автомобила си, който закупили законно

Пълен парадокс с търсена от Шенген и Интерпол кола, благосъстоятелност на семейство от Пазарджик.

Законно закупеният от съпрузите автомобил " светнал " на " Дунав мост " и бил иззет от румънските управляващи поради застрахователна машинация.

Колата е закупена от компания в Пловдив. Регистрирана е в КАТ-Пловдив, а фамилията я пререгистрира в КАТ-Пазарджик. В продължение на година и половина, фамилията пътува в чужбина няколко пъти, до момента в който румънските управляващи не я лишават.

Потърпевшите наели юрист, който пледирал и потвърдил, че клиентите му са платили за кола, записана законно от българския КАТ.

Румънският съд признал българите за добросъвестни купувачи и им върнал колата. Но щом минали границата, последвал нов опит за конфискуването на автомобила.

" След като я прибрахме в България, пристигнаха нашите служби и желаеха да я вземат ", описа Страхилова, представена от nova. 

Семейството дало всички документи от румънския съд, само че българските управляващи споделили, че не ги признават, описа още пострадалата.

" В България се води този автомобил краден. Свързах се с адвокатка в София. Отидох и в Националната полиция. Те се свързаха с пазарджишката прокуратура и към този момент автомобилът не ни е взет ", описа дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР