Пълен абсурд: Полицията в Пловдив пази празен паркинг Протестърите от

...
Пълен абсурд: Полицията в Пловдив пази празен паркинг Протестърите от
Коментари Харесай

Институциите за частния паркинг срещу Митницата:...

Пълен парадокс: Полицията в Пловдив пази празен паркинг Протестърите от "Кършияка ": Държавата има дял от парка до "Санкт Петербург " Читател: Паякът подвига нелегално коли до "Форума " Бъди деен, стани кореспондент в "Марица "

Собствениците на частния паркинг, който се намира тъкмо против Митницата, би трябвало да изградят нов вход от страната на Кукленско шосе. Това съобщи кметът на регион " Южен " Борислав Инчев. В началото на април Гинка Филипова и татко й Илия Филипов алармираха " Марица ", че входът им е затапен съзнателно от Митницата и по тази причина бизнесът им умира. Тировете били изкарани на улицата, където пътни служители на реда поголовно глобявали водачите за погрешно паркиране. Шофьорите негодували, а самите Филипови стигали до парцела си през кафенето, което също е тяхна благосъстоятелност. Дори сметовози не могат да влязат и ще затънем в отпадък, оплака се тогава Гинка Филипова.

" Улицата, която разделя Митницата и частния паркинг, е владеене на държавната организация и тя може да се разпорежда с терена както реши. По план входът на паркинга би трябвало да е от страната на Кукленско шосе. Семейство Филипови по свое убеждение са го създали на друго място и в този момент нямат право да се оплакват ", безапелационен бе районният кмет Борислав Инчев. Той разясни, че единственият потребен ход за фамилията е да се придържат към първичния си план. Те ще получат позволение за нов вход, откакто подадат заявление в Общината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР