Пълен абсурд! Няма вече какво да се гледа сутрин! Много

...
Пълен абсурд! Няма вече какво да се гледа сутрин! Много
Коментари Харесай

„Преди обед“ се СРИНА! Никой не иска да гледа новите водещи

„ Пълен парадокс! Няма към този момент какво да се гледа заран! Много тъпо за „ Преди обед “ – трансфораха го в неясно сходство на „ На кафе “, само че с още по-голям кокошкарник. “ Това е единствено един от стотиците отрицателни мнения по отношение на новите водещи на утринния блок по бТВ, написа Intrigi.bg.

Франческа Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова не се харесаха на феновете и страницата на шоуто във Фейсбук е цялостна с обидни мнения.

Разбира се, от малкия екран чакаха рецензии, за какво дневната стратегия нямаше да е същата без обичаната от всички Деси Стоянова. Те обаче не бяха готови за такова опустошително отказване. Най-голям хейт търпи Зейнеб поради дикцията и правоговора й. „ Казва се „ вървим “, а не „ вървиме “, „ спориме “, говориме “ – доста е дразнещо! Няма ли кой да научи Зейнеб на малко граматика “, ядосват се фенове.

„ Каква е тази какафония, какъв е тоз тюрлюгювеч! До по кое време ще се лее акцент от национална телевизия с искания! Много нескопосано и преиграно “, изригват други.

Очакванията са рейтингът на „ Преди обед “ да се срине стремглаво за сметка на конкурентните малките екрани.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР