Палежът в Битоля е следствие на омраза към България и

...
Палежът в Битоля е следствие на омраза към България и
Коментари Харесай

Каракачанов: Имало ли е по-отстъпчив и безличен в политиката си към Северна Македония български премиер от сегашния

Палежът в Битоля е разследване на ненавист към България и всичко българско, съобщи Каракачанов

Имало ли е по-отстъпчив и неопределен в политиката си във връзка с Северна Македония български министър-председател от настоящия? ", попита пред БТВ водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. По думите му министър председателят се чуди по какъв начин да угоди на външните фактори. Според Каракачанов някой се пробва зад тила на българските институции - зад тила на Народното събрание, който има решение и зад решението на Консултативния съвет по сигурността при президента от януари, да вземе друго решение и да се обработи публичното мнение.

На македонските ръководещи някой различен има е отговорен - по този начин Каракачанов дефинира тезата на Скопие, че палежът на българския културен център в Битоля е провокация. " Полицейските записи доста ясно демонстрират нещата - един " не изключително умел човек с маска влиза и пали, само че огънят доближава и до него и той бяга ", означи той.

По думите му този палеж е разследване на цялата политика в Република Северна Македония, на образование на ненавист към България, българите и всичко българско. Според Красимир Каракачанов такава страна няма място в Европейския съюз.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР