Палавото куче на Джо Байдън пак ухапа агент на Сикрет

...
Палавото куче на Джо Байдън пак ухапа агент на Сикрет
Коментари Харесай

Палавото куче на Джо Байдън пак си хапна охранител

Палавото куче на Джо Байдън отново ухапа сътрудник на Сикрет сървис. Командер, двегодишната немска овчарка на семейство Байдън, е атакувал мъжа в понеделник вечерта. Служителят е бил лекуван в комплекса, се споделя в изказване на Сикрет сървис от вторник.

Това е 11-ият път, в който кучето хапе охранител в Белия дом или в дома на семейство Байдън

Прессекретарят на Белия дом по-рано упрекна за нападенията напрежението от живота в Белия дом.

“Както всички знаете, комплексът на Белия дом може да бъде неповторим и доста стресиращ. Това е нещо, което съм сигурна, че всички можете да разберете ”, сподели тя през юли. “Той е неповторим и е стресиращ за всички нас. Така че можете да си визиите какво е за фамилния домакински любим или за фамилните домашни любимци, в по-широк смисъл ”.

Палавото куче Командер е по-малката от двете немски овчарки на семейство Байдън. Другите произшествия с захапване са станали в дома на президента и първата дама в Делауеър.

“Вчера към 20:00 ч. полицейски чиновник от униформения отдел на Сикрет сървис влезе в контакт с домашния любим на първото семейство и беше ухапан ”, съобщи представителят на Сикрет сървис Антъни Гулиелми.

По-късно той съобщи пред CNN, че потърпевшият чиновник е разговарял с шефа на Сикрет сървис Кимбърли Чийтъл във вторник и се усеща добре.

През юли чиновниците на Белия дом обявиха, че след поредност от набези против личния състав пробват нови техники за образование на Командер и за водене на каишка.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР