Палави плеймейтки заграждат най-желания мъж в тениса – Стан Вавринка.

...
Палави плеймейтки заграждат най-желания мъж в тениса – Стан Вавринка.
Коментари Харесай

Плеймейтки заграждат Вавринка

П алави плеймейтки заграждат най-желания мъж в тениса – Стан Вавринка . Младият тенисист е зает да взе участие в едни от най-важните тенис мероприятия през последните дни, научи HotArena .

За пръв път една от звездите на тениса, от сходна големина идва в България. Красавецът обаче е без брачната половинка си Дона Векич , за наслада на столичните бръмчалки .

Хърватската хубавица е измежду десетте най-красиви и най-хубави тенисистки на корта. Обичайно хубавицата, която е и много по-млада от него, не го изпуска от взор, само че този път поради съревнование й се наложи да го пусне самичък на шампионата „ Диема Екстра София Оупън “.

Вавринка хлътна до уши по Векич, още до момента в който тя бе единствено на 18 години . Заради нея той даже заряза някогашната си брачна половинка Илхан .

В следствие благоверната му го назова измамник и лъжец, който не спирал да й изневерява и предал брачните й обети. Дори и това обаче не го смути и не бе задоволително съображение, с цел да се раздели с хърватката.

Донът всекидневно държи изкъсо мъжа си и се старае да бъде до него, само че този път личните й шампионати, й попречиха да пристигна. Затова и родните плеймейтки към този момент се подредиха към хотела и кортовете, където Стан ще играе с вярата да го зърнат и даже да се похвалят, че са били с него.

Вавринка дойде в София с голямо забавяне в четвъртък, само че все пак в положително въодушевление. Той даже пожела да обиколи всички забележителности, до момента в който е в България. И не пропусна да прегледа храм паметника „ Александър Невски “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР