Палатковият лагер, вдигнат от видни русофили и с финансирането на

...
Палатковият лагер, вдигнат от видни русофили и с финансирането на
Коментари Харесай

МИЛОСТ! Мая викна диджеи да миксират руски песньовки пред МОЧА

Палатковият лагер, вдигнат от видни русофили и с финансирането на амалгамата " Левицата! " отпред с Мая Манолова, и с Костя Копейкин (лидер на " Възраждане " - б.р.), за отбрана на МОЧА от местенето му в Музея на социзкуството, няма никакво желание да се разтуря. 

Напротив, основната организаторка - приключилата в Москва преди няколко дузина години напориста юристка и някогашна депутатка от Българска социалистическа партия, е викнала и подкрепление за духа и масовката на митинга довечера. Манолова разгласи, че да огласят Княжеската градина, очевидно с микс от съветски песньовки, са наети за след 18,00 часа диджеи, както и музикантът със съмнителни певчески качества Николай Захариев. 



А самата някогашна кандидатка за кмет на София непроменяемо е на площада пред комунистическия знак - и при 12 градуса рано сутринта, и в следобедния софийски зной.

Там компания най-малко за малко реши да й прави щерката Ралица, грейнала на фотосите от профила на Мая във фейсбук - отдадена изцяло на идеята " ПСА ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР