Палатковият лагер пред Паметника на съветската армия - МОЧА е

...
Палатковият лагер пред Паметника на съветската армия - МОЧА е
Коментари Харесай

Палатките пред МОЧА са незаконни, отсече Фандъкова

Палатковият лагер пред Паметника на руската войска - МОЧА е противозаконен . Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова в коментар на хулиганската демонстрация от тази нощ, когато футболни почитатели вандализираха - дали паметника, дали палатките на " пазителите на МОЧА " от " Левицата ".

Фандъкова прикани водачите на партиите, които стоят зад слагането им, да съблюдават закона, който не разрешава митинги след 22 часа . Преди това и тази на районния кмет и на регионалния шеф на София.

По думите на Фандъкова политици употребяват преместването на Паметника с PR резултат преди локалните избори.

Кметът изясни, че уредниците и " водачите на политическите партии, които стоят пред паметниците, носят отговорност за живота и здравето на хората , които водят да стоят по цяла нощ ". Обезопасяването на паметника е отговорност на Областната администрация на град София.

От думите на кмета Фандъкова стана ясно, че през вчерашния ден е подписала отчета, с който да стартира процедурата за приготовление на задание за архитектурен конкурс за Княжеската градина.

Целта е да се съберат оферти по какъв начин да бъде завършено пространството на мястото на паметника на Съветската войска след неговото пренасяне.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР