Palace Auto Varna E-mobility, най-голямото събитие на автомобилната сцена във

...
Palace Auto Varna E-mobility, най-голямото събитие на автомобилната сцена във
Коментари Харесай

Тестваме Ferrari, Maserati, HAVAL, КОNА и още 17 марки в Palace Auto Varna

Palace Auto Varna E-mobility, най-голямото събитие на автомобилната сцена във Варна и района, започва на 28 септември в Двореца на културата и спорта. Посетителите ще имат опция да тестват в действителни условия над 25 модела и да се борят за огромната премия - чисто нов автомобил за прилагане в границите на една година.

Билетът за събитието е на стойност 10.00 лева

Над 20 марки ще вземат участие на автосалона Palace Auto Varna E-mobility, който отваря порти на 28 септември и ще продължи до 1 октомври. Водещите компании в областта на електрическата подвижност ще показват основните си модели и софтуерни решения, като част от тях ще са разполагаем на посетителите за проби.

Водеща компания за коли чартърен в България ще даде на най-големия късметлия чисто нов автомобил за прилагане в границите на една година с включени застраховки, винетка и гориво на стойност 1000 лева Най-големият вносител на автомобилни гуми у нас също е подготвил страхотни награди за тези от вас, които са попълнили анкетните си карти – комплект гуми.

Над 20 марки ще вземат присъединяване в идния Автосалон, който ще подчертава върху електрическите автомобили и електрическите мотоциклети, само че на щандовете на вносителите ще може да видите и общоприетите модели в продуктовите им гами.

BMW ще взе участие на Palace Auto Varna E-mobility с първото по рода си напълно електрическо Gran Coupé и с електрическия SUV iX, който има самостоятелен пробег от 400 км и форсира от място до 100 км/ч за 61. секунди.

Hyundai IONIQ 6, който обра премиите Световен автомобил на годината, Световен електромобил и Световен авто дизайн на годината, ще бъде звездата на корейската компания по време на автосалона във Варна. Успоредно до него ще застане и новият KONA . Градският SUV се предлага в четири версии - електрическа, бензинова, хибридна и спортна N Line, като цената на базовата спецификация за България е 51 900 лв..

Suzuki Across Plug-in Hybrid комбинира най-хубавото от моторите с вътрешно горене и електрическото задвижване, с цел да обезпечи на своите притежатели динамично и вълнуващо шофиране макар минималните равнища на нездравословни излъчвания. Пълноразмерното комби Swace ще му прави компания на щанда на Suzuki, като по време на ревюто двата модела ще се оферират с отстъпки за коли на склад.

Две от класическите италиански спортни марки също ще вземат участие на Palace Auto Varna E-mobility – Ferrari и Maserati. Новото 2+ купе с ситуиран зад предната ос мотор Ferrari Roma ще си съперничи за вниманието на почитателите с Maserati GranTurismo и Maserati Grecale. Редом до тях ще застане китайският производител Dongfeng, който ще подчертава върху практичността с моделите M4 Yacht Forthing, T5 EVO Forthing, Glory 580 и Glory 500. Друго забавно предложение, което идва от Китай, e HAVAL H6 HEV – първият хибриден модел на GWM.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР