Пактът на ООН за миграцията е сбъркан документ и който

...
Пактът на ООН за миграцията е сбъркан документ и който
Коментари Харесай

Според Орбан Пактът на ООН за миграцията е сбъркан документ

Пактът на Организация на обединените нации за миграцията е сгрешен документ и който го подпише подлага на сериозен риск жителите си, съобщи министър председателят на Унгария Виктор Орбан, представен от електронното издание Hungary Today.
По думите на министър-председателя, документа открива правила, които освен няма да понижат незаконната миграция, само че даже ще я усилят.
Орбан предизвести, че всеки забележителен юридически проблем в бъдеще ще употребява пакта като ориентировъчна точка. Освен това той още веднъж акцентира, че всеобщата миграция е сериозен проблем и че хората, които взимат решения, не би трябвало да пренебрегват мнението на хората. Въпреки това, в Европа през днешния ден, продължи унгарския министър председател, не се разрешава на хората да изразят позицията си, или водачите не съумяват да я вземат поради, съобщи организация Фокус.
" Ние, в Централна Европа, обаче, желаеме да останем демократи “, съобщи Орбан.
" Миграцията подлага на тестване демократическия темперамент на политическите системи. "
Що се отнася до решението на Европейския парламент да организира още едно гласоподаване по въпроса за „ мигрантските визи “, министър-председателят съобщи:
" Изглежда, че ще би трябвало да гласуваме, до момента в който не стигнем до това, което те считат, за верния избор “. Той добави, че „ тази институцията, която се назовава страж на върховенството на закона, елементарно ще превъзмогне нормите на върховенството на закона. "
Орбан изрази вяра, че след идните европейски избори " изхабените евродепутати ще се върнат у дома “ и тези, които ще ги заменят „ ще схващат, че сме в друга епоха ".
Той настоя, че актуалният Европейски парламент и Европейска комисия " нямат скоростта, или метода, които се изискват в този нов свят. По неговите думи, Комисията се потребност от „ нови членове, които ще пренасочат институцията от недобросъвестния политически път към посоката, в която би трябвало да върви; зависи от страните-членки да дефинират целите, а не от Комисията “ и добави, че „ не се нуждаем от политбюро “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР