Пакистанец е арестуван, след като 16-годишно британско момиче е било

...
Пакистанец е арестуван, след като 16-годишно британско момиче е било
Коментари Харесай

Пакистанец, 28, арестуван, след като британска тийнейджърка е била изнасилена в тоалетната на бар само на метри от родителите си

Пакистанец е задържан, откакто 16-годишно английско момиче е било изнасилено в тоалетните на бар в Крит - единствено на метри от родителите си.

Неназованата жертва била на отмора на гръцкия остров и се наслаждавала на вечер с родителите си в бар в туристическата гореща точка Малия, когато ги напуснала, с цел да употребява тоалетната. Твърди се, че по-късно тя е била последвана от подлия нападател, преди да стартира нейното тестване.

Момичето и майка й по-късно са посетили локално полицейско ръководство, с цел да рапортуват за закононарушението. По-рано полицията беше проверила камерите за видеонаблюдение, където смятаха, че нападателят е 28-годишен мъж от Пакистан.

Мъжът бързо избяга от местопроизшествието и беше стартирано търсене, с цел да бъде изправен пред правораздаването. Но малийската полиция, употребявайки записите от камерите за видеонаблюдение от бара, съумя да го наблюдава, оповестява гръцкият издател Protothema. След това полицията арестува и упрекна мъжа, чието име към момента не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР