Пакетът Маркон е дискриминационен към българския бизнес и не трябва

...
Пакетът Маркон е дискриминационен към българския бизнес и не трябва
Коментари Харесай

Румен Радев: Пакетът ”Маркон” е дискриминационен към българския бизнес

Пакетът ”Маркон ” е дискриминационен към българския бизнес и не би трябвало да се разрешава да бъде сбъднат. Това разгласи по време на среща с представители на транспортния бизнес президентът Румен Радев.
Държавният глава изясни, че е приел срещата с транспортния отрасъл, тъй като тя е доста значима. Радев изрази своето почитание към активността на превозвачите, които освен има голям принос към българската стопанска система, само че тя обезпечава прехранване на доста фамилии.

Транспортният отрасъл има мощно отношение към демографията при вероятно отрицателно развиване, стана ясно от думите му.

Държавният глава поддържа настояванията и подхванатите от превозвачите дейности, като по думите му, техните митинги са обективни. " Аз съм с вас и вашите обективни желаният дават мотив на всички институции в България да бъдат обединени ", акцентира президентът.

Радев посочи, че приема срещата не с цел да се прави разбор дали някой досега си е приключил работата или не, а с цел да се посочи какво и по какъв начин би трябвало да се направи оттук насетне.

" Вашите дейности са триумф за България, само че нещата не могат да бъдат позволени за един ден. Борбата би трябвало да се води в кратковременен, средносрочен и дълготраен проект ", прикани президентът.

" Надявам се вашият обективен митинг да повлияе на крайното гласоподаване ", означи Радев и добави, че е доста значимо да има битка за всеки един пробив по-различните параметри, които транспортният отрасъл предлага.

Президентът желае да чуе вижданията и желанията на превозвачите, а също по този начин и по какъв начин институциите могат по най-хубавия метод да поддържат дейностите на превозвачите.

" Вашата битка е обективна, тъй като предпритите дейности и стремежи за промени, наречени " Макрон ", са в жестоко нарушаване в правилата на Европейски Съюз за свободния пазар и за свободно придвижване на артикули, услуги и хора ", посочи президентът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР