Пакетът Маркон е дискриминационен към българския бизнес и не трябва

...
Пакетът Маркон е дискриминационен към българския бизнес и не трябва
Коментари Харесай

Румен Радев призова институциите да се обединят зад превозвачите

Пакетът " Маркон " е дискриминационен към българския бизнес и не би трябвало да се разрешава да бъде сбъднат. Това разгласи по време на среща с представители на транспортния бизнес президентът Румен Радев.

Държавният глава изясни, че е приел срещата с транспортния отрасъл, тъй като тя е доста значима.

Радев изрази своето почитание към активността на превозвачите, които освен има голям принос към българската стопанска система , само че тя обезпечава прехранване на доста фамилии.

Транспортният отрасъл има мощно отношение към демографията при вероятно негадивно развиване, стана ясно от думите му.

 България блокира пакета
България блокира пакета " Макрон ", в случай че Европейски Съюз не извърши настояванията на превозвачите

Желязков упорства да се пазят националните ползи

Държавният глава поддържа настояванията и подхванатите от превозвачите дейности, като по думите му, техните митинги са обективни. " Аз съм с вас и вашите обективни желаният дават мотив на всички институции в България да бъдат обединени ", акцентира президентът.

Радев посочи, че приема срещата не с цел да се прави разбор дали някой досега си е приключил работата или не, а с цел да се посочи какво и по какъв начин би трябвало да се направи оттук насетне.

" Вашите дейности са триумф за България, само че нещата не могат да бъдат позволени за един ден. Борбата би трябвало да се води в кратковременен, средносрочен и дълготраен проект ", прикани президентът.

 Новаков: Пакетът
Новаков: Пакетът " Макрон " е стопански Чернобил за половин Европа

Джамбазки вижда в него двоен стандарт и опит за кражба на бизнес

По думите му президентската институцията поддръжа постоянна връзка с представители от Екологичен потенциал. Радев напомни, че още нощес е приказвал с евродепутата от Българска социалистическа партия Петър Курумбашев, с който са разискали какво тъкмо и по какъв начин се чака да бъде импортирано в Комисията по превоз в Европейския парламент.

" Надявам се вашият обективен митинг да повлияе на крайното гласоподаване ", означи Радев и добави, че е доста значимо да има битка за всеки един пробив по-различните параметри, които транспортният отрасъл предлага.

 Росен Желязков стачкува дружно с превозвачите ни в Брюксел
Росен Желязков стачкува дружно с превозвачите ни в Брюксел

Правителството изрично поддържа настояванията им

Президентът желае да чуе вижданията и желанията на превозвачите, а също по този начин и по какъв начин институциите могат по най-хубавия метод да поддържат дейностите на превозвачите.

" Вашата битка е обективна, тъй като предпритите дейности и стремежи за промени, наречени " Макрон ", са в жестоко нарушаване в правилата на Европейски Съюз за свободния пазар и за свободно придвижване на артикули, услуги и хора ", посочи президентът.

 Джамбазки: Пакетът
Джамбазки: Пакетът " Макрон " ще ускори трафика към Терминал 2

Германия, Франция и Белгия разрушават Европейския съюз с пакета за подвижност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР