Пак я погнаха за носа Фолк певицата Преслава тъкмо се

...
Пак я погнаха за носа Фолк певицата Преслава тъкмо се
Коментари Харесай

Преслава знае как да се забавлява, но понякога й излиза през носа

Пак я погнаха за носа

Фолк певицата Преслава таман се успокои, че не я закачат към този момент за поправеното носле и то отново се почна.

Поводът е скеч, който добричлийката разиграва в компанията на Константин и Софи Маринова. Преслава го играе сладоледаджийка т.е. раздава сладолед в олинклузив хотел, а клиенти са точно нейните сътрудници. Докато разиграват смешната сцена, изпълнителката на " Режим неприлична " се суети и върти към фризера със сладолед и разяснява с тях какъв брой топки желаят и какви, а Софка пита Коцето, по какъв начин е на британски " розово за момиче ", че да си поръча подобен. Всички участници в клипа носат очила, само че при Преслава повече от видно е, че поради прекомерно дребното носле, няма по какъв начин да закрепи изцяло очилата, написа Хотнюз.

Именно това провокира нова вълна от мнения под видеото в Инстаграм. " На Преслава не и е останал нос за очилата ", злорадства чалга почитател, а различен му приглася сякаш без да желае: " Малко жестоко, само че и аз си помислих същото ", на което даже Софка реагира със сърце - очевидно неумишлено, че по този метод поддържа мнението. Не липсваха и фрази от рода на: " Това не е Преслава, това е Майкъл Джексън " и още доста сходни изявления от сеирджии.

Видеото с фолкаджиите се появи преди ден в обществената мрежа, само че по този начин и не излиза наяве дали е направено в околните дни или е остаряло. Ако е от в този момент, то значи, че звездната компания още веднъж е на отмора някъде там дружно. По този метод Преси и Коцето потвърждават, че без значение клюките, които се възродиха за близостта им в предишното, не им пука въобще.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР