Пак стана време за гей парада и пак стана време

...
Пак стана време за гей парада и пак стана време
Коментари Харесай

Децата и семейните ценности наистина са в опасност

Пак стана време за гей парада и отново стана време за циркове. Едни полемики, разногласия, контрапротести и шествия, обичайна спорадична интензивност на другояче изпадналата в дълбока заспалост черква, и обичайна страхова невроза на всички така наречен " националисти ".
И всички, обясняващи по какъв начин " гейщината " е заразна . Оказва се, че тя би трябвало да се предава по въздушно-капков път, с цел да са в смъртна заплаха всички деца на България и всички " обичайни български християнски полезности ".
В интерес на истината, тези хора са прави . Децата на България в действителност са в заплаха от нездравословни въздействия.
В заплаха са децата, които гледат по какъв начин татко им, който е обичаен християнски мъж, вечер пие и бие майка им, която е обичайната християнска жена.
В заплаха са, когато са неглижирани, подценявани, лишени от качествено образование и време с родителите си, и най-много - когато не им доближава обич.
В заплаха са, когато бащите им (традиционни християнски мъже) са хулигани, които не виждат нищо неприятно в това да ги рисуват със свастики и хули по футболните мачове, а по-късно да псуват медиите, че са създали скандал.
В заплаха са и когато родителите им (традиционни християнски мъже и жени) им изясняват, че всички роми са паразити, които живеят на гърба на страната.
В заплаха са, когато бащите им (традиционни християнски мъже) не могат да се оправят с комплексите и страстите си и преследват и тормозят майките им (традиционни християнски жени), отхвърлили ги неведнъж, и защото полицията не прави нищо, в един прекрасен безоблачен ден просто ги прострелват в някое кафене.
И въобще, в заплаха са във всяко едно " обичайно българско християнско семейство ", в което порастват в среда на принуждение, боязън, комплекс, злощастие, угнетеност или незнание. В тази среда има действителна заплаха същите тези деца да попият токсичните образци на ненавист - към себе си и към другите, на възприятие за непълноценност, на експанзия и на същото това незнание.
И това е доста по-опасно от " гейщината ". Противно на нелепостите, които се приказват, хомосексуализмът не е инфектиран. Детето ви няма да стане гей, тъй като е схванало, че гейове съществуват. Ще стане такова, каквото го възпитате, без значение в каква настройка го вършиме.
Семейните полезности през днешния ден в действителност са под опасност, единствено че врагът не са хомосексуалните. Врагът са всички тези, които живеят със самочувствието, че са естествени, а по-късно се прибират у дома и основават следващия си персонален пъкъл, който травмира и осакатява децата повече от всичко друго. Тези хора са същинският проблем на фамилните полезности и от тях би трябвало да ни е в действителност боязън.
Автор: Десислава Любомирова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР