Пак лягам под ножа! Този път ще отстраня възлите по

...
Пак лягам под ножа! Този път ще отстраня възлите по
Коментари Харесай

Аня Пенчева пак ляга под ножа

„ Пак лягам под ножа! Този път ще отстраня възлите по щитовидната ми жлеза или самата нея – още не съм решила ” това показа Аня Пенчева, научи HotArena.

Аня  ще се подложи на лазерно премахване със свръхмодерен уред, посредством който няма да я боли и няма да бъдат употребявани упойващи субстанции при самата интервенция.

„ Всяка втора жена има или така наречен болест Хашимото или проблем с жлезата. Аз самата минах през какво ли не лекуване през годините. Досега постоянно се притеснявах да се оперирам ”, споделя още Аня.

60-годишната хубавица има проблем с жлезата от години, а щерка й Петя Дикова също страда от такова заболяване, написа " България през днешния ден ".

Аня се опитвала с други интервенции да се възвърне, само че с изключение на отчасти усъвършенстване, до трайно лекуване не се стигнало. Затова и в този момент решила да се оперира.

„ Сега се надявам нещата да са отлични, въпреки всичко медицината непрестанно се трансформира към по-добрео ”, безапелационна е актрисата. Само за предходната година Пенчева бе сполетяна от тежък проблем в коремната област и претърпя три цялостни упойки, като й вършиха интервенции на жлъчка и апандисит.

60-годишната Аня даже бе спряла част от участията си по поставовки, само че след тази интервенция тя ще играе през лятото на фестивала „ Арт поток ” в Царево.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР