Пак е време за избори, а екзотиката сред кандидатите за

...
Пак е време за избори, а екзотиката сред кандидатите за
Коментари Харесай

Под тежките крошета на президентския вот

Пак е време за избори, а екзотиката измежду претендентите за власт още веднъж е на мода. 2021-ва ще ни държи в непрекъсната предизборна тресчица - следващият парламентарен избор чука на вратата, а наесен ще е и огромният президентски конфликт.

А той в действителност се обрисува като кървясъл спорт. Освен Румен Радев, който потегли на поход към своя втори мандат още предишното лято с размахан пестник, към този момент е ясно, че на кръга излизат ръководителят на ММА асоциацията у нас Станислав Недков - Стъки и най-успешният ни боксьор при тежките - Кубрат Пулев.

Кобрата влиза в политическата борба със своя лична партия - „ Велика България “. От реториката на боксовия първенец и името на партията е изцяло естествено да чакаме от нея да откри своята поддръжка в патриотично-консервативния набор на обществото ни. Там намираме и обединяването, издигнало Недков - Консервативно-патриотично придвижване (КПД).

Заявката на Пулев за президентското място ще пренареди съществено сметките за вота наесен. От дейните политически играчи на парламентарната сцена само Българска социалистическа партия все още има своя претендент (поне на хартия) в лицето на Румен Радев. Подкрепа за настоящия президент показват и от „ ИТН “.

В тази обстановка е доста забавно на претендент с какъв профил ще заложат от ГЕРБ. Големият въпрос е дали в меренето на мускули ще се пусне персонално каратистът Борисов, или ще прати на фронта някой тънък човек, който да покаже, че политиката не е канадска битка, нито замяна на крошета.

Гонгът ще удари напълно скоро. А изборите на 11 юли ще са добра инспекция на силите за президентския избор. А евентуално ще излъчат и рефера за борбата през октомври.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР