Пак е в ареста за денонощие, след като драснал клечката

...
Пак е в ареста за денонощие, след като драснал клечката
Коментари Харесай

Има ли кой да спре полуделия рецидивист Красимир Каранлиев? Този път запали цяла кооперация в ж.к. Лазур

Пак е в ареста за денонощие, откакто драснал клечката на ел. таблото на десетки жилища, но дали отново ще го пуснат да се вихри още

Има ли кой да спре рецидивиста Красимир Каранлиев, който от няколко години се вихри освен в Бургас, само че и в близките обитаеми места.

След като се прави на терорист на пазара в Каблешково, а преди този момент подаваше сигнал за бомба на летището в Сарафово, чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас този път открили, че той е причинителят на безпричинното запалване на ел. табло, ситуирано в кооперация на бургаския бул. „ Демокрация “.

47-годишният престъпно проявен бургазлия е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа.

Той е направил цялостни признания, само че какво от това. Работата по документиране на незаконната му активност продължава.

Последният път живеещият като скитник и непредвидим в реакциите си на умопобъркан Каранлиев подвигна на балон хората на пазара в Каблешково. Полицаи от Поморие го задържали за това, че към 10.25 часа на 21 септември 2023 година позвънил за сложено взривно устройство на територията на Общинския пазар в Каблешково. При подхванатите незабавни ограничения за инспекция и обезопасяване на пазара, съмнителни движимости или предмети не са открити.

Припомняме, че на 7 септември 2023 година към 22.51 часа 47-годишният бургазлия се обади на тел. 112, с цел да заяви за съмнителна жена, намираща се на бургаското летище, от раницата на която се чувало цъкане. Със сигнала са ангажирани чиновниците от Граничен полицейски сектор “Летище – Бургас ”, които не открили жена с сходно изложение. Опитите за връзка с подалия сигнала били несполучливи, защото телефонът след позвъняването бил изключен. Въпреки това 47-годишният бургазлия е бил открит и арестуван за период до 24 часа от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.

За няколко месеца Красимир Каранлиев е настанен за наложително лекуване в ЦПЗ “Проф. Иван Темков ” – Бургас, само че явно още веднъж е на независимост.

Припомняме, че още през 2022 година живущите във вход 3 на блок 15 в бургаския ж. к. „ Изгрев “ насочиха апел към институциите да работят съответно и да ги спасят от съседа им Красимир Каранлиев. Тогава той възпламени самичък жилището си на 4 етаж и по знамение не се стигна до нещо по-сериозно.

Флагман.бг неведнъж е писал за психопатските изцепки на Каранлиев, една от които е да разлепи личния си некролог из целия ж. к. „ Изгрев “.

 В края на 2020 година пък в редакцията ни пристигна личната му майка Иванка, която описа в какъв смут е принудена да живее. Тя била жертва на непрекъснат тормоз и побоища. Жената даже си бе извадила ограничаваща заповед. По-късно Красимир бе задържан и за наркоразпространение, което го прати зад решетките. За известно време съседите му си отдъхнаха.

Но след това Красимир се завръща стремително. Първо той отрязал кабелната и интернета на целия вход. Впоследствие с флекс премахнал настоящите тръби на Топлофикация, тъй като го дразнели. Разбил вратата на входа, нанесъл и други материални вреди по етажната благосъстоятелност. А всеки опит някой комшия да беседва с него завършвал пагубно. Красимир бил експлозивен и не давал дума да му се каже. Заплашвал с побой и ликвидиране, без да му мигне окото. Именно поради това против него били подадени няколко тъжби, описаха през днешния ден съседи пред Флагман.бг.

Като връх на лудостта си, Красимир запалил жилището си. Жилището е изцяло унищожено, а той отново бил арестуван за 24 часа. На излизане с белезници предизвестил съседите си, че „ скоро ще се върне и ще отмъсти за всичко, което са му сторили “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР