Пак днес ми задавате този въпрос, за да го има

...
Пак днес ми задавате този въпрос, за да го има
Коментари Харесай

Борисов ядосан, че го питат за Радев, а не за спортна зала

Пак през днешния ден ми задавате този въпрос, с цел да го има него в новините (президентът Румен Радев, бел. ред.), а не спортната зала, която от 35 години не е пипана и където щяха да потънат 50 млн., а ние я направихме за 5 млн.

Така министър председателят Бойко Борисов отговори на въпроси на публицисти за това има ли напрежение сред държавното управление и президентската институция. Той участва на откриването на обновената зала на Зимния замък в София. 

" Ние не сътворяваме напрежение и по никакъв метод не желаеме да го сътворяваме ", разяснява Борисов, представен от „ Фокус “.

„ Президентът отиде, участва на волейбола във Варна, аз не отидох на нито една среща. Отиде на гимнастиката, аз не отидох на нито една среща. Какво желаете повече да кажа? Какво сме създали ние против президентската институция? Единствените, които ни атакуват, са те. Аз по никакъв метод в никакъв случай не съм ги нападал. Пак през днешния ден ми задавате този въпрос, с цел да го има него в новините, а не спортната зала, която от 35 години не е пипана и където щяха да потънат 50 млн., а ние я направихме за 5 млн. “, разяснява той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР