Пак да повторя, като поддръжник на Промяната и екипа. Не

...
Пак да повторя, като поддръжник на Промяната и екипа. Не
Коментари Харесай

Илиян Василев: Интересува ме да се махне специализирания съд, да се смени Гешев

Пак да повторя, като покровител на Промяната и екипа. Не ме интересува зеления документ, интересува ме да се махне профилирания съд, да се смени Гешев, Цацаров, да се смени управлението на Комисия за защита на конкуренцията и другите регулатори. Изобщо материалната част на Промяната, а не словесни фойерверки и измислени борби. ", това показа Илиян Василев, написа

Няма увереност и по енергийната рецесия, тъй като всичко което се прави е в областта на държавната помощ, само че няма стъпки за промяна на управленията на държавните сдружения – ето Булгаргаз вместо да отбрани потребителите, отбрани монопола на Газпром. – и в този момент отново те имат 95 % от пазара.

Вместо да изпратят обръщение до Европейска комисия че тази работа с форсираната промяна на въглищата няма да стане, този екип стартира да търси своята ниша – ще вършат акумулатори /поредната заблуда и поле за далавери/. Не схващат този бизнес, да си поканят специалисти – ето най-големите търговци на сила казават – сперете, се скоро въглищата няма да излязат от енергийния микс. И занапред ще има инвестции в петрол и газ.

ВЕИтата имат място, само че единствено когато се потвърдят на пазара като конкурентна сила и то освен с директната си стойност, само че и със цената на своето балансиране.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР