PA Един човек е починал, а други двама са сериозно ранени

...
PA
Един човек е починал, а други двама са сериозно ранени
Коментари Харесай

Един загинал и няколко тежко ранени след нападения с нож в Бирмингам

 PA Един човек е умрял, а други двама са съществено ранени след поредност от набези с ножове във втория по величина английски град Бирмингам. От брифинг на полицията стана ясно, че следствието продължава, само че не бяха обявени детайлности за потърпевшите или за претекстовете за случаите. 

Няколко души са намушкани с нож в центъра на втория по величина английски град Бирмингам.  

От полицията оповестиха, че са били извикани малко след среднощ след сигнал за нахлуване с нож. По-късно са били получени сигнали и за други сходни произшествия в центъра на Бирмингам. Районът на случаите, където се намира по този начин нареченото " Гей населено място “/Gayvillage/, е прочут по принцип с бурния си нощен живот.

Свидетелка на първия случай съобщи за Би Би Си, че след привършване на промяната ѝ в бар е седяла с другари на напитка, когато е избухнал ръкопашен пердах. От близките заведения са излезли хора. Няма сведения за броя на ранените, тяхното положение, нито за претекстовете. Ето какво сподели кметът на Западен Мидландс Анди Стрийт:

" Вярно е, че е имало серия произшествия в региона на " Хърст стрийт “, в центъра. Изглежда те са свързани, само че претекстовете още не са ясни. Полицейската интервенция продължава. В момента регионът е спокоен. Нашият съвет е хората да се върнат към естествената си активност, само че да бъдат бдителни ".

Полицията води следствие и по-късно се чака публично изказване за случая. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР