Паднали дървета, в следствие на силен вятър затиснаха три коли

...
Паднали дървета, в следствие на силен вятър затиснаха три коли
Коментари Харесай

Паднали дървета затиснаха три коли в Пампорово

Паднали дървета, в резултат на мощен вятър затиснаха три коли наоколо до хотел в курорта Пампорово. Автомобилите са били на посетители на хотела. Сигналът за случая е получен в неделя през нощта, като на място са изпратени екипи на локалната пожарна, които съдействали за разчистването на прекършените ели, осведоми шефът на Регионална работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Смолян, старши комисар Симеон Цървуланов. Автомобилите са съществено потърпевши, добавя той.

Инцидентът става, откакто над района в събота против неделя се развихри мощна стихия, поради която имаше и отчасти спиране на електричеството в няколко обитаеми места, паднали дървета и камъни по пътните платна, обобщава получените сигнали старши комисар Цървуланов.

„ Сигналите са най-много за паднали дървета в региона на Пампорово, Чепеларе и Смолян “.

В разследване на случаите няма потърпевши хора.

На този стадий пътната конюнктура в региона е естествена, няма затворени пътища и въведени ограничавания, осведомят от Областно пътно ръководство. Продължава разчистването на свлачище, образувало се в региона на рудоземското село Елховец, където придвижването се контролира на място от представители на дежурните екипи, прецизират още от пътната работа.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР