Падналата в триметрова шахта в центъра на София бременна и

...
Падналата в триметрова шахта в центъра на София бременна и
Коментари Харесай

Изписаха от болницата пропадналата в шахта бременната жена


Падналата в триметрова шахта в центъра на София бременна и плодът са добре, сподели пред bTV сътрудникът на дамата.

Около 11 ч. преди обед Михаел Младенов и приятелката му вървят по ул. „ Дякон Игнатий “. Жената стъпва на шахта и пропада.

„ Болеше я коремът, тъй като тя си увисна на корема и гръдния панер. Аз я хванах за ръце, тя съумя да се хване, не падна напълно, хванах я за ръце, спуснах я до долу, болеше я доста кракът и ребрата, беше много уплашена “, споделя мъжът.

С кола за спешна помощ потърпевшата беше открана в „ Пирогов “. След прегледи се открива, че положението ѝ е устойчиво. Оглед беше осъществен от екип на община „ Средец “. По думите им отговорността е на притежателите на постройката. Оказало се, че огромна част от тях не са в България, имат юрист, който ги съставлява. Проверка на Столична община също открива, че така наречен под земята вход към мазетата на постройката е частна благосъстоятелност.

„ Задължение на притежателите е да я поддържат в положително експлоатационно положение. Собствениците ще бъдат глобени. Екипи на Аварийната дирекция на Столична община обезопасиха мястото на случая “, оповестиха от общината. Пострадалата жена към този момент е у дома. А фамилията ще заведе иск против притежателя на шахтата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР