Падна ни се едно много хубаво число - №13, то

...
Падна ни се едно много хубаво число - №13, то
Коментари Харесай

Сезгин Мехмед, ДПС: Надявам се избирателят да ни даде възможност да участваме в управлението

Падна ни се едно доста хубаво число - №13, то символизира началото и съвършенството, сподели пред публицисти ръководителят на Младежко Движение за права и свободи Сезгин Мехмед, откакто Централната изборна комисия изтегли номерата на партиите и обединенията в бюлетината за гласоподаване за предварителните парламентарни избори.

Надявам се, че ще успеем да дадем старт на акцията с жребия, който беше изтеглен през днешния ден и ще успеем да бъдем в една ползотворна и положителна акция, тъй че по-късно печеливши да бъдат преди всичко българските гласоподаватели и българските жители, съобщи Мехмед.

Движение за права и свободи в никакъв случай не си е поставяло за цел да бъде в ръководството с една или друга политическа групировка, а постоянно - да бъде част от ръководството. Това е стремежът на всяка една политическа партия и аз се надявам, че българският гласоподавател ще ни даде опцията да участваме в ръководството на страната. Има тежък интервал, в който Движение за права и свободи може да поеме отговорността, която е поемала до момента във времето и знаем, че по този метод ще успеем, сподели още Сезгин Мехмед.

 

Източник Новини.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР