Падна част от известния мост на входа на Патра, част

...
Падна част от известния мост на входа на Патра, част
Коментари Харесай

Падна мост за Атина, има загинали

Падна част от известния мост на входа на Патра, част от пътя, който идва от Атина. Има починали и ранени. Имало е строителни действия сега на сриването, споделя свидетел. Затворени за придвижване са няколко сектора.

Към момента се знае за 1 почина, а други двама са изчезнали. Ранени са петима, те са откарани за лекуване в университетската болница в Рио и болничното заведение в Агиос Андреас.

Шест коли за спешна помощ и мобилни медицински екипи, както и 18 пожарникари и профилирано куче, бяха изпратени на мястото на случая от Националния незабавен център.

Разположен покрай ромско населено място на Патра, по-специално на 205-ия километър от националната автомагистрала Атина-Патра, мостът преди този момент е имал проблеми със структурната си целокупност. Вследствие на това през 2021 година започнаха ремонтни действия на моста. Поради забележителна разяждане ремонтът се извършваше секция по секция.

Според гръцкото издание Катимерини е имало и пет или шест души, евентуално от ромската общественост, които са събирали метали под моста по време на сриването.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР