Пади Макгинес спечели аплодисменти от зрителите на Времето за въпроси,

...
Пади Макгинес спечели аплодисменти от зрителите на Времето за въпроси,
Коментари Харесай

Зрителите на Времето за въпроси на BBC казват „Пади Макгинес за министър-председателя“, докато той прави весела подигравка на Борис Джонсън

Пади Макгинес завоюва овации от феновете на Времето за въпроси, откакто разгорещи депутата от торите Джеймс Дейли по време на неговото време в шоуто на BBC в четвъртък вечер.

50-годишният водещ на Top Gear беше в цялостна форма, до момента в който разпитваше новия заместник-председател на консерваторите за провалени обещания, което накара почитателите да кажат, че би трябвало да влезе в политиката. В разгорещена полемика по отношение на хипотетични пропуснати вноски към NHS, Пади не смели думи с господин Дейли.

Той сподели иронично: „ За мой шанс множеството хора знаят, че не съм тук поради страхотния си политически разум. Но това не спря Борис Джонсън, тъй че всичко е наред. “ Пади продължи: „ За мен, Джеймс, да ти кажа, че това, че казваш на Уес, че сър Кийр Стармър прави всичко, с цел да получи глас, е малко богато от тори, дано ти кажа. Все още чакаме £350 милиона на седмица, които Борис Джонсън ни даде обещание за NHS. "

Докато господин Дейли се мъчеше да отбрани партията, недоволният Пади попита още: „ Е,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР