Пади Макгинес призна, че не е говорил със своя съ-водещ

...
Пади Макгинес призна, че не е говорил със своя съ-водещ
Коментари Харесай

Пади Макгинес казва, че не е говорил с приятеля си Фреди Флинтоф от 10 месеца след катастрофата на Top Gear

Пади Макгинес призна, че не е приказвал със своя съ-водещ и другар на Top Gear, Андрю „ Фреди “ Флинтоф за последните 10 месеца, след ужасяващата му злополука през декември 2022 година по време на фотосите на автомобилното шоу на BBC.

Пади показа Top Gear дружно с някогашната британска звезда по крикет Фреди и телевизионния водещ Крис Харис, само че той призна, че с Фреди " никой не може да разбере какво се случва в главата му ", до момента в който той продължава да се възвръща от опустошителната злополука. BBC сложи Top Gear " на пауза " след злополуката, само че Пади сподели, че към момента обича шоуто и има вяра, че то ще се завърне триумфално в даден миг.

Говорейки пред The ​​Sun, Пади отвори за другарството му с Фреди. Той сподели: „ Всички бяхме до него, когато се случи, и той се свърза с всички ни незабавно по-късно, само че от този момент всичко е утихнало. Кой знае през какво би трябвало да минава. Все още виждам жена му и към момента си приказваме, и имаме същия бръснар и всичко е прелестно. "

Пади продължи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР