Падащи отломки по време на въздушно нападение предизвикаха пожари в

...
Падащи отломки по време на въздушно нападение предизвикаха пожари в
Коментари Харесай

Падащи отломки по време на въздушен удар причиниха пожари в Киев

Падащи парчета по време на въздушно нахлуване провокираха пожари в два киевски региона, оповестиха локалните управляващи, представени от организациите.

Кметът Виталий Кличко написа в Телеграм, че единият от пожарите е избухнал в гаражи в Дарницкия регион на столицата. По думите му няма потърпевши.

Началникът на военната администрация на Киев Сергий Попко заяви също в Телеграм, че пожар е избухнал и в необитаема зона в Деснянския регион, който се намира в източната външна страна на града.

Той също не даде детайлности за потърпевши.

Попко съобщи, че столицата е била атакувана с крилати ракети и че всички те са били свалени от противовъздушната защита.

Армията заяви за нахлуване с крилати ракети и във Виницка област в Централна Украйна, а локални медии показват, че в Хмелницка област, намираща се на към 100 км пò на запад от Виницка област, също е имало гърмежи.

Българска телеграфна агенция
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР