Пада сухопътния Шенген за България, ето кога! Унгария, която към

...
Пада сухопътния Шенген за България, ето кога! Унгария, която към
Коментари Харесай

Пада сухопътния Шенген за България, ето кога!

Пада сухопътния Шенген за България, ето по кое време! Унгария, която все още е ротационен ръководител на Европейски Съюз, чака решение за отпадането на сухопътните шенгенски граници за България и Румъния до края на годината.

Отпадането на сухопътните шенгенски граници на България и Румъния е доста значим въпрос. Искаме да се вземе решение до края на годината за отпадането на сухопътния Шенген, разгласи унгарският заместник-министър на вътрешните работи Бенсе Ретвари, заяви Българска телеграфна агенция.

На конференция в Будапеща Ретвари прикани страните от Европейски Съюз да изпратят спомагателни сили по външните граници на България и Гърция

Пада сухопътния Шенген за България, ето по кое време! 06.07.24 07:39 Скандал в Италия: Кръщават огромно летище на милиардер 06.07.24 07:20 Завръщане на горещините след хладното утро в събота 06.07.24 07:07 Този подценяван артикул бързо и елементарно намалява равнищата на кръвната захар 06.07.24 06:50 Има я във всеки дом, ето най-хубавата фалшификация за костите и черния дроб 06.07.24 06:30

Ретвари уточни, че е доста значимо за унгарското председателство на Съвета на Европейски Съюз да се увеличи защитата по всички външни граници. По неговите думи, в противоположен случай ще се наложи възобновяване на вътрешните европейски граници, а това ще навреди на вътрешния пазар.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в: България, Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР