П ротести срещу задължителните ваксинации срещу коронавирус и ковид паспортите

...
П ротести срещу задължителните ваксинации срещу коронавирус и ковид паспортите
Коментари Харесай

Големи протести срещу ковид мерките във Франция

П ротести против наложителните имунизации против ковид и коронавирус паспортите започнаха в събота в доста градове във Франция. Четири протестни шествия се организират единствено в Париж.

Едно от тях потегли към площад „ Бастилия” и мина покрай „ Шан-з-Елизе”. След погромите през 2019 година шествията по централната комерсиална улица на Париж бяха неразрешени. Сега митингът се охранява от многочислени полицейски елементи, които са ситуирани в региона от ранната заран. Общо към 3 хиляди служители на реда и жандармеристи ще обезпечават реда.



Въпреки това префектурата на парижката полиция се притеснява от възможни вълнения. Според Министерството на вътрешните работи на Франция до 160 хиляди души може да стачкуват по улиците на френските градове в събота.



На 12 юли френският президент Еманюел Макрон по време на телевизионно послание разгласи въвеждането на наложителна имунизация за медицинския личен състав и редица други категории служащи по отношение на утежняването на епидемиологичната конюнктура в страната с разпространяването на „ Делта” варианта на ковид.



Освен това Макрон разгласи за наложително от август представянето на коронавирус паспорт при посещаване на питейни заведения, заведения за хранене и търговски центрове.

Само имунизирани и хора с негативен тест за ковид ще могат да пътуват със самолети и влакове на дълги дистанции занапред нататък.

Франция влезе в четвъртата вълна на пандемията с по-висок % инфектирани, в сравнение с в предходните талази. В момента здравните управляващи записват по към 25 хиляди новозаразени с коронавирус всеки ден.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара От форумите: " Според мен е огромна нелепост тази " работа от у дома ". Моето семейство по никакъв начин не се радва. " - Спиридон, 41 година, патоанатом.   Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНАСА и „ Роскосмос ” в този момент ще проверяват инцидентаАвстралийски правозащитници считат, че потреблението на армията в демократичната народна власт е тревожноКои са животните, които обичат да пият ферментирал плодов сокПрез 2020 година Хари Стайл стана първият мъж, който независимо се появява на корица на списание VogueДепутатът от Има Такъв Народ уточни, че кандидат-премиерът е просветен и извънреден специалистНИМХ разгласи сигнален оранжев код за високи температури в 16 области от страната, а в останалите 12 области - жълт кодВръзката, която се ражда сред човек и животно, остава неразривна “Wirtschaftswunder ” – немското икономическо знамение, задвижвано от Opel Kadett A.С помощта на приложение можем да си спестим много времеВижте на кого да честититеКъм момента не сме разговаряли с ДПСИванов: Може би е малко тъжно за страната цялата тази работаТака той отговори на спекулациите, че Пламен Николов е бил посочен „ в последния миг ”Служебният министър председател: Нека се запасим с самообладание и да чакаме мъдростта на партиитеПламен Николов е претендентът за министър председател на " ИТН "  <p>Не </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР