П родължават преговорите между „Има такъв народ”, „Демократична България”, „Изправи

...
П родължават преговорите между „Има такъв народ”, „Демократична България”, „Изправи
Коментари Харесай

Ето с какво се съгласиха преговарящите за правителство

П родължават договарянията сред „ Има подобен народ”, „ Демократична България”, „ Изправи се БГ! Ние идваме!” и Българска социалистическа партия.

Вече е реализирано кардинално единодушие за промени в бранш „ Правосъдие”, в това число закриването на профилираните съд и прокуратура, оповестява.

Повечето от договарящите от четирите политически обединения са съгласни и за премахване на основния прокурор Иван Гешев от поста му.

Освен това Българска социалистическа партия и по този начин наречените „ партии на протеста” имат единодушие и за въвеждане на необлагаем най-малко.

По отношение на промените в опазването на здравето, договарящите са съгласни, че лечебните заведения не би трябвало да не престават да работят като търговски сдружения.

Днес Румен Гечев от Българска социалистическа партия разгласи, че противоречивите оферти за концесиониране на държавното дружество „ Автомагистрали” и приватизация на Българската банка за развиване не са част от програмата на „ Има подобен народ”. Това са били хрумвания на предходния претендент за министър председател Николай Василев.

„ Имаме положителни вести. Бяхме настроени положително, защото деликатно анализирахме икономическата стратегия на Има Такъв Народ и видяхме, че техните съществени стълбове за осъществяване на икономическа политика в кратковременен и дълготраен интервал съответстват с нашите визии от последните години”, уточни Гечев и акцентира, че и двете политически сили употребяват опита на Европейски Съюз.

„ Имаме и разлики от позиция на това, че при последващи срещи, на оперативно равнище, би трябвало да се изработят съответни принадлежности за реализация на общи идеи”, изясни Гечев.

Заговори се даже за съответни имена в възможния предстоящ кабинет, който може да бъде подсилен от четирите политически сили.

„ Призоваваме персоналният състав на кабинета да бъде селекциониран доста деликатно. Ние не предлагаме наши номинации, само че има хора в служебното държавно управление, които притеглят голямо доверие. Конкретно желая да дам образец - Кирил Петков, Асен Василев, проф. Денков”, разгласи съпредседателят на „ Демократична България” Христо Иванов.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Майка на плажа: - Ваньо! Не влизай в дълбокото да не те хване някой спазъм! Друга майка наоколо: - Мишо, не влизай на дълбокото, маме!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСпоред първите фотоси, направени от подводен робот, корабът е бил претрупан с амфори с виноКоментари с поздравления заляха певецаНова оценка на обстановката ще бъде направена в средата на августГледайте новите престъпни загадки на чаровния следовател и висококвалифицирания полицейски екипДо края на годината Европейската комисия ще сформира лист от най-малко 10 вероятни лекувания на COVID-19Каква е причинатаПоредицата може да бъде проследена всяка неделя в 18:30 ч. от 1 августВсички страни, с изключение на България, са дали приоритет на възрастните, уточни здравният министърКомпанията стартира с осветлениеТой се маскирал като жена си, чийто тест за ковид бил отрицателенАктьорът е откаран по неотложност в болничното заведение, откакто се свлякъл на земята на снимачната площадкаКъде има най-голямо нарастване на жертвитеНесигурността, измъчваща гръцкия туризъм от началото на 2020 година, се завърна " Само желая да подвигна ръка и да кажа: Тук съм. И съм бил (без да го осъзнавам) ", написа той в ИнстаграмКра
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР