П ринц Уилям почете любимия си дядо принц Филип по

...
П ринц Уилям почете любимия си дядо принц Филип по
Коментари Харесай

Принц Уилям сподели невиждана снимка на дядо си

П ринц Уилям уважи обичания си дядо принц Филип по покъртителен метод след гибелта на херцога на Единбург в петък.

В понеделник Уилям показа персонално обръщение и невиждана до момента фамилна фотография на сина си принц Джордж с принц Филип. Милият кадър, на който се вижда по какъв начин младият принц чете книга, до момента в който седи до прародител си в карета, е направена от Кейт Мидълтън в Норфолк през 2015 година, пишат от.

Заедно със фотографията Уилям също написа:

"Векът на живота на дядо ми се дефинира от служенето – на неговата страна и общественост, на неговата брачна половинка и кралица и на нашето семейство.

Чувствам се късметлия, че не просто имам неговия образец, който да ме води, само че и трайното му наличие в живота ми – както в положителни времена, по този начин и през най-трудните дни. Винаги ще съм признателен, че жена ми имаше толкоз доста години, с цел да опознае дядо ми, и за добротата, която той ѝ сподели.

Никога няма да одобрявам за даденост специфичните мемоари, които децата ми постоянно ще пазят за прародител си, който идваше да ги вземе с каретата си, а те виждаха сами неговото заразно възприятие за премеждие, както и палавото му възприятие за комизъм!

Дядо ми беше невероятен човек и част от неизмеримо потомство. Ние с Катрин ще продължим да вършим това, което той би желал, и ще поддържаме кралицата през идващите години. Дядо ще ми липсва, само че знам, че той би желал да продължим да работим ", написа принц Уилям.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР