П резидентът Румен Радев остро осъжда терористичния акт на летището

...
П резидентът Румен Радев остро осъжда терористичния акт на летището
Коментари Харесай

Румен Радев и Стефан Янев изразиха съболезнования по повод терористичния акт в Кабул

П резидентът Румен Радев остро осъжда терористичния акт на летището в столицата на Афганистан Кабул, лишил живота и ранил доста почтени хора, оповестяват от прессекретариата на президента.

Президентът изрича съболезнования на околните на починалите при атентата и акцентира, че сходни прояви на свирепост и принуждение не могат да бъдат оправдани по никакъв метод.

Държавният глава показва поддръжката на страната ни за напъните на интернационалната общественост в битката против всички форми на тероризъм.

Служебният министър-председател Стефан Янев, от името на служебното държавно управление и от свое име, също изрази съболезнования на околните на жертвите при атентата в Кабул, оповестиха от пресслужбата на кабинета.

Премиерът Янев остро осъжда терористичния акт на летището в столицата на Афганистан и смята за неприемлива всяка демонстрация на свирепост и принуждение над мирни жители.

България продължава да следи с нараснало внимание тревожната обстановка в Афганистан и поддържа непрекъснат контакт с интернационалните сътрудници и съдружници, се показва още в известието.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР