П резидентът на САЩ Джо Байдън призова вчера губернатора на

...
П резидентът на САЩ Джо Байдън призова вчера губернатора на
Коментари Харесай

Заради сексуален тормоз над 11 жени искат оставката на губернатора на Ню Йорк

П резидентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани през вчерашния ден губернатора на на щата Ню Йорк Андрю Куомо да подаде оставка, след издание на отчет на щатския основен прокурор, в който се разкрива, че той е упражнявал полов тормоз над 11 дами, оповестява Българска телеграфна агенция.

"Смятам, че той би трябвало да подаде оставка ", съобщи Байдън преди кореспонденти в Белия дом.

По-рано през вчерашния ден основният прокурор на щата Ню Йорк оповести резултатите от следствие, които демонстрират, че Куомо е упражнил полов тормоз против 11 сегашни и някогашни служителки на администрацията на щата Ню Йорк посредством нежелано опипване, целуване и прегръщане и неведнъж е правел обидни забележки със полов подтекст.



В записано изказване, публикувано откакто основният прокурор оповести резултатите от петмесечното без значение следствие, Куомо отхвърли да е правил нещо неправилно и даде да се разбере, че не счита да подава оставка.

За оставката на Куомо приканиха също водачът на демократите в Сената Чък Шумър и сенатор Кирстен Джилибранд.



Те обявиха, че описаните в отчета дейности на губернатора са "крайно възмутим, неподобаващи и безусловно неприемливи ".

"Жителите на Ню Йорк заслужават на мястото на губернатора водач, притежаващ най-хубавите качества. Продължаваме да считаме, че той би трябвало да подаде оставка ", показаха двамата сенатори.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Между предприемачи: - Казват, че рейтингът на висшето обучение пада! - Така е! В моята компания с висше обучение са единствено чистачката и пазачът! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКогато успееш да накараш дизайнери, инженери и маркетолози да си свидлив ръцете за равно присъединяване в основаването на един автомобил, резултатът е тъкмо подобен: кола, за която почитателите да мечтаят и която ги вкарва в шоурума, с цел да си купят 508 1,2 PureTech 130 да вземем за пример.Технологията, като от филм, е напълно реалнаАктрисата също по този начин театралничи в ретро фотосесия за InStyleОчаква ли се разхлаждане в идващите дниКакво споделя в изявление министърът на туризма на ГърцияВижте класацията за топ 20 на най-хубавите музикални видеа на всички времена@CormacMcCrthy имаше 48 000 почитатели, измежду които и Стивън КингСъпредседателят на " Демократична България " не взе участие в срещата с " ИТН " от днесТя остави след себе си повече от 50 книги лирика, прозаичност, есеистика, пътеписи и произведения за деца " Няма организъм, който да не може да бъде инфектиран с вирус " Мечтите са за сбъдванеНяма заплаха за хората, твърдят от МВРВ някои страни има странни и даже нелогични закониСериалът " Властелинът на пръстените " ще излезе на екран през септември 2022 година setTimeout(function(){ var scr = document.createElement( " SCRIPT " ); scr.type = " text/javascript " ; scr.src = " https://b.grabo.bg/netinfo/special/vesti_dealbox_resp.php?affid=20492&r= " +Math.round(Math.random()*10000); scr.setAttribute( " a
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР