П рессекретарят на Руската федерация разговаря с робот - специален

...
П рессекретарят на Руската федерация разговаря с робот - специален
Коментари Харесай

Прессекретариатът на Путин говори с робот

П рессекретарят на Руската федерация беседва с робот - специфичен сътрудник на телевизионния канал НТВ, в коридорите на Източния стопански конгрес във Владивосток, заяви.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков е бил с генералния шеф на ТАСС Сергей Михайлов, когато срещнали робота. "Добър ден, Дмитрий Сергеевич, веселя се да Ви видя ", поздравил роботът.

"Стори ми се, че приказва с гласа на Брежнев ", споделил Песков през смях. Михайлов пък попитал:

"Ти за какво приказваш с гласа на Брежнев? "

"Не зная, по този начин се получава ", отвърнала машината.

— Добрый день, Дмитрий Сергеевич, рад вас встретить.
— Мне показалось, он голосом Брежнева говорит.

Песков поговорил с роботом-спецкором НТВ на площадке Восточного экономического форума.

Наш спецкор без помощи съемочной группы общается с первыми лицами государства
— НТВ (@ntvru)
Машината не могла да отговори на въпрос какво знае за Песков, само че се оплакала, че не я позволяват до пленарно съвещание на форума в петък и ѝ поискали тест за новия ковид.

След това роботът няколко пъти повторил "умен и хубав ". "Ти си интелигентен и хубав, да. А Дмитрий Сергеевич Песков интелигентен и хубав ли е ", попитал Михайлов.

"Разбира се ", дал отговор електронният сътрудник на съветската телевизия. "Чудесно ", споделил с усмивка Песков и се разделили с робота.

Дмитрий Песков вместе с генеральным директором ТАСС Сергеем Михайловым осмотрел стенд нашего агентства на Восточном экономическом форуме, а также пообщался со специальным корреспондентом НТВ на ВЭФ - роботом по имени Спецкорр:

Видео: Андрей Карташов/ТАСС
— ТАСС (@tass_agency)
По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Мамо, обикновено ли е като съм женен аз да сготвям? - А жена ти какво прави? - Цепи дърва на открито... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОт полицията подхващат нов метод против нарушителите на пътя " Докато всички не са в сигурност, никой не е в сигурност ", съобщи по време на видеоконферентна среща зам.-министърът на здравеопазванетоТой е задържан за 72 часаМатематикът чака утежняване на епидемиологичната конюнктура у нас, в случай че ограниченията не се спазватЗдравето на младия властнически водач провокира международен спор, написа английският вестникРазличен взор върху демографската рецесия – тази неделя след централната емисия вести на NOVAАдвокатът на Бритни Спиърс назова отправените против нея обвинявания " пресилени " и " изфабрикувани " Софийският градски съд в сряда пусна от ареста подсъдимия за гибелта на Милен ЦветковТрусът е с дълбочина 10 кмТе упорстват 70 милиона от бюджета да бъдат утвърдени за поддръжка на сектораЦигуларят, диригент и възпитател Игор Ойстрах е умрял в Москва на 90-годишна възрастСформирани са 1335 екипаОтговорността е споделена и колкото и да им звучи неприятно, главната тежест е в другите две партии на митинга, съобщи тойЕкспериментът демонстрира забавни резултати Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР