П редстартовата „“ стартира по KINO NOVA специално за всички

...
П редстартовата „“ стартира по KINO NOVA специално за всички
Коментари Харесай

Стартира емблематичната кампания на KINO NOVA – Треска за Оскари

П редстартовата „ “ започва по KINO NOVA особено за всички киномани очакващи най-голямото киносъбитие на годината – 92-те награди „ Оскар “. В продължение на 4 седмици всяка вечер от 21:00 ч. отличени и номинирани от Академията за кино изкуство 28 заглавия ще вдъхнат холивудски искра на ефира, а всеки уикенд два премиерни за българския ефир кино лентата ще приковат вниманието на най-големите почитатели на киното.

Селекцията на филми започва с номинирания за два „ Оскара “ екшън с присъединяване на Харисън Форд и Раян Гослинг – „ Блейд Рънър 2049 “. Седмицата продължава с обичаните заглавия „ Хубава жена “, военната драма „ Възражение по съвест “, екранизацията на „ Красавицата и Звяра “ от 2017 година и класиката „ Топ Гън “. Двете министър председатели, на които киноманите могат да се насладят още този уикенд, са спечелилите по две от най-престижните кино оценки заглавия – затрогващият роман „ Манчестър край морето “ в събота и завладяващата действителна история към следствие на „ Бостън Глоуб “ – „ Спотлайт “ в неделя.

Втората седмица ще прикове вниманието на феновете с драмата по литературната класика на Майкъл Морпурго „ Боен кон “ на 5 април и спечелилата три „ Оскара “ драма – „ Мемоарите на една гейша “ на 9 април. Премиерите, които чакат феновете през уикенда, са биографичните филми – „ Рокетмен “ за света на актьора Елтън Джон, както и „ Господин Търнър “ с роман за последните 25 години от живота на визионера, трансформирал английската живопис – Джоузеф Търнър.

Третата седмица ще бъде белязана от безспорния шлагер с две награди „ Оскар “ – „ Джанго без окови “ на 12 април и носителя на цели пет оценки филм „ Спасяването на редови войник Райън” 16 април. Премиерните заглавия със непокътнато място по KINO NOVA на 17 и 18 април са Sci-Fi драмата с присъединяване на Ейми Адамс – „ Първи контакт “, както и авангардната комедия за любовните връзки – „ Омарът “.

Историята на обаятелен лъжец, изигран от Леонардо ди Каприо в „ Хвани ме, в случай че можеш “ на 21 април и приключенският екшън, трансформирал се в безспорен шлагер с три награди „ Оскар “ – „ Черната пантера “ на 22 април, са измежду филмите, които ще предложат неповторимо кино преживяване на феновете в четвъртата седмица от акцията. Последните премиерни ленти в „ Треска за Оскари “ ще бъдат безкомпромисната драма „ Другото лице на властта “ и комедията „ Вади ножовете “ на 24 и 25 април.

Финал на акцията ще сложи дълго чаканата церемонията по връчването на 92-те награди „ Оскар “, които ще бъдат излъчени непосредствено в ефира на KINO NOVA в нощта на 25 против 26 април. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно напълно скоро, а до тогава феновете могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на блестящото кино събитие в ефира на NOVA.

Не пропускайте всички звездни кино ленти на "Треска за Оскари " всяка вечер от 21.00 ч. единствено в ефира на KINO NOVA.

Повече информация за филмите можете да откриете в, както и във.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай
Публикацияна

Създадено за Samsung
Крадец влиза с щурм в апартамент, завързва дамата и заплашва с нож мъжа. - Казвай къде са парите и полезностите! - Ще ти кажа всичко,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниБСП с проект от незабавни стъпки за опазването на здравето, приходите, работните места, стопанската система и образованиетоВижте по кое време мярката влиза в силаЛидерите на 23 страни и Световната здравна организация (СЗО) поддържаха през днешния ден концепцията за основаване на интернационален контракт, който да помогне на света да се оправи с бъдещи изключителни обстановки в здравеопазванетоВсеки искащ ще може да даде пробно вота си от 12 до 15 часаКакво споделя представителят на Кремъл Дмитрий ПесковЛекарството ще се споделя " Vaxzevria " Преговори се водят с Израел, Англия, Сърбия и РусияПремиерът съобщи, че се търси баланс сред ограниченията и щаденето на психическото положение на хоратаВ неделя вярващи нападнаха публицист, който се опитвал да отрази повторното отваряне на църкватаКакво показа 40-годишната звездаКакви жилища се търсят най-многоТемата разясниха Георги Харизанов и Андрей РайчевКомпрометирани са били сметки на Департамента за национална сигурностЖените ще се изправят пред тестване за памет и концентрация„ На никое живо създание не е присъщо да стои затворено ”, счита Десислава ГеоргиеваТрудно е да си представим " Титаник " без Кейт Уинслет. Или какво ще кажете за " Форест Гъмп " без Том Ханкс? Но помислете още един път...От мрежатаEdna
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР