П оредна двойка завинаги се раздели с романтичното предизвикателство „Един

...
П оредна двойка завинаги се раздели с романтичното предизвикателство „Един
Коментари Харесай

Здравка и Мирослав напускат романтичното риалити Един за друг

П оредна двойка вечно се раздели с сантименталното предизвикателство „ Един за различен “ по NOVA. Напрегнат избор сред участниците дефинира това да бъдат Здравка и Мирослав, на които малко не им доближи да преминат играта със скритото изискване и по този метод заеха мястото на първите номинирани за тази седмица. Вчерашната загуба на Яница и Момчил от тима на Денислава и Даниел ги изпрати за трети път на елиминации. Почти единомислещо, болшинството още веднъж реши присъединяване си във формата да продължи прочувственото семейство от Силистра.

Водещият Емо Чолаков не скри огорчението си от раздялата с отпадналата двойка. Той им пожела да останат постоянно един до различен и да отнесат със себе си единствено загатна за най-хубавото. „ Здравка, това шоу губи една персона с неповторимо възприятие за комизъм, гарнирано с щипка неподправена разпалена обич. Миро, ти си душа човек и откровено предан на своята обичана. Ще ни липсвате сигурно “, сподели още той.

Без да може да овладее страстите си, Мирослав показа, че е извънредно благополучен да бъде част от прекарването „ Един за различен “. Той изрази откровеното си предпочитание да продължи да се виждат с участниците и на открито. „ Искам да благодаря на всеки един от вас. Не всичко беше цветя и рози, само че имам вяра, че имахме и доста хубави моменти. Благодаря за прекараното време дружно, поисквам на всички триумф “, добави Здравка.

Състезанието във вилата на любовта не престават единствено шест двойки. Какви вълнуващи провокации им предстоят и ще отстъпи ли другарството пред печелившата тактика? Не пропускайте в новите епизоди на сантименталната конкуренция „ Един за различен “ идната седмица.

Гледайте втория сезон на „ Един за различен “ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж е в цветарския магазин, с цел да избере цветя за рождения ден на жена си. Все нещо не му харесва, гледа цените, върти се, пита,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОт дълго време обектът е затворен и постоянно се вандализираТри от най-интересните секрети общества в историята. И бонус – покана за включване в едно от тях " Това бе злополучна неточност ", сподели депутатът в изказване, изпратено по електронна пощаБъдете непоколебими в отстояването на правото, бъдете безкомпромисни с неправдата, доверието в българското правораздаване се гради с неизменност всеки ден, обърна се президентът Румен Радев към българските юристиНе пропускайте комедийния сериал този петък, от 21:00 ч., по NOVA„ Когато искаш да направиш бойкот, постоянно ще намериш причина ”, безапелационна беше депутатът от „ Изправи се! Мутри вън! ”Проверете своят знак в галерията ниВижте на какво са се натъкнали немски археолозиПреди години едноименното парче на „ Ъпсурт ” се трансформира в решителен шлагер у нас. Citroen сплотява седан, комби и кросоувър в едно с вярата, че ще може да се върне към времената на остарялата си популярност.Кои ограничавания отпадат от през днешния ден /16 април/Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане съвсем без основна промянаПроизводителите утежняват прогнозите си за следващ пътАктивните случаи също не престават да понижават като към този момент са 67 391При експлоадирането на пламъците, едно от кучетата ѝ скача от 11-тия етаж, с цел да се избави.Майката и братът на Кристиан Николов се явиха пред съдаТова ще стане последователно, взеха решение на изключително съвещание от Министерския съветОт мрежата Какъв

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР