П О З И Ц И Я на ЛЕВИЦАТА!“ за

...
П О З И Ц И Я на ЛЕВИЦАТА!“ за
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ е против разоръжаването на армията и против продажба на реакторите за „Белене“

П О З И Ц И Я на „ ЛЕВИЦАТА! “ за разоръжаването на Българската войска и продажбата на реакторите за „ Белене “

П О З И Ц И Я

ЛЕВИЦАТА! “ се опълчва на разоръжаването на Българската войска и предизвестяваме държавното управление и болшинството за отговорността им пред конституцията и закона

Войната в Украйна въвлича от ден на ден запаси, оръжие и човешки жертви. Военната победа се трансформира в залог за политическото оцеляване на държавни управления, партии и политици, независимоот сриването на виталния стандарт в Европа, икономическата рецесия, растящата инфлация и цени.

Икономическите наказания, налагани на пакети един след различен, повлияха негативно на огромни европейски производители, оскъпиха производството и лишиха от пазар и облаги хиляди дребни производители.

На този декор основаването на общи европейски стратегии и финансиране за произвеждане на въоръжение, снаряди и друго военно съоръжение не дават отговор на ползите на европейските жители. Просперитетът, конкурентоспособността, тежестта на Европа в световен мащаб са мощно отслабени при съществуването на война на континента.

Българското държавно управление с министър-председател Николай Денков от първия ден на встъпването си в служба работи само и единствено за военното решение на спора. Това беше доказано по време на визитата на Зеленски в София, посредством предоставения от него лист с желаното от България въоръжение.

ЛЕВИЦАТА! “ упорства държавното управление и Министерството на защитата на Р България да не утвърждава по-нататъшните „ дарения “ на българско военно съоръжение, без експлицитната глоба на Народното събрание.

ЛЕВИЦАТА! “ се опълчва на разоръжаването на Българската войска и предизвестяваме държавното управление и болшинството за отговорността им пред конституцията и закона!

ЛЕВИЦАТА! “ декларира, че решението на Народното събрание за продажба на реакторите за „ Белене “ е отвод от развиване и завършек на нуклеарната енергетика на България и съставлява изменничество на българската страна и ползи! Този акт обрича стопанската система и семействата в страната да заплащат скъпа сила десетилетия напред.

Нищо от развиването на военната конюнктура в Украйна не постанова сходно деяние на българския парламент и не може да бъде обяснено с друго, с изключение на с ласкателство и боязън пред външни господари на това държавно управление и този парламент!

ПОХОД ЗА МИР:  Предвид това, че  Походът за мир и суверенитет се провежда с два лъча, з а тези, на които ще бъде мъчно и надалеч да отидат пред Министерство на външните работи, Ви каним отново  пред пилоните на НДК на 9 юли от 18.00 часа на „ Сбор за мир, срещу въвличането на България във война “. Двата лъча ще се слеят пред Народното събрание. https://pogled.info/bulgarski/sbor-za-Mir-protiv-vavlichaneto-na-otechestvoto-ni-vav-voina.158038?fbclid=IwAR2zebbOgMwqjReb5L_EJStf0OTEubNPWMfikLjkksoFiv08l8x0iQCFzzs

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР